Betongtorget

Betonggolv i kök och hall

Stockholm, Uppsala

1800

Snyggt microcement betonggolv

Dags att snygga till Era golv hemma eller på kontoret? Då passar detta betonggolv/microcementgolv utmärkt. Vi applicerar bara microcementgolvet ovanpå Ert befintliga golv.

950kr - 1 590kr / kvm

Pris

Betong RAL9010 Betong RAL7047 Betong RAL7044 Betong RAL7030 Betong RAL7037
(max filstorlek 1 GB)

Tjänst / Installation: Stockholm, Uppsala

Få en offert från HandyMan PJ

Sverige

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Pawel på HandyMan PJ.

Beskrivning

Priset är efter rotavdrag. Priset vi ger är alltid applicerat och klart, från start till mål.

Snabbfakta microcement (polymerbetong)


Golvtjocklek: 2-3 mm

Färg: vilken färg som helst

Yta: slät eller strukturerad

Slitstyrka: hög

Vattentålighet: väldigt högt

Oljebeständighet: hög

Alv: alla slags, till och med mycket svaga

Golvets flexibilitet: väldigt högt

Tvättning: mekaniska, manuella, allmänt tillgängliga medel

Microcement


Vad är ett mikrocement?


Dekorationsmaterialet, främst känt som mikrocement, kallas också:

- mikrobetong, millimeterbetong, cirebetong,

- golvmikrocement, golvmikroement, vardagsrumsmikroement

- mikrocement inuti,

- flexibel betong.


Mikrocement är en typ av dekorativt murbruk som huvudsakligen används inom inredning. Mikrocement är ett intressant och innovativt alternativ till gips, färger, paneler och plattor, dvs. material som vi har känt inom inredning i decennier.


Fördelen med mikrocement framför t ex plattor


Hög flexibilitet - Förutom laboratorietester så visar framförallt praktisk erfarenhet hur resistent mikrocement är. Kom ihåg att varje byggnad, oavsett vilken teknik den tillverkas i, reagerar på temperaturförändringar och markens naturliga arbete (naturliga rörelser på jorden, även de som är omärkliga för människor). Byggnadens funktion orsakar att material med låg elasticitet, såsom kakel och fogar spricker och deformeras. Det är i detta avseende som mikrocementgolv är ett bättre alternativ eftersom de visar mycket högre flexibilitet.


Högre vidhäftning till underlaget - de kemiska egenskaperna hos mikrocementgolv gör att de inte skiljer sig från det som ligger under dem, inte ens med tiden. Intressant är att mikrocement kan användas direkt på paneler, plattor och andra typer av underlag, vilket direkt förkortar tiden för att göra mikrocementgolvet och minskar kostnaden för hela arbetet.


Vad består mikrocement av?


Mikrocement- och mikrocementgolv är en cement som berikats med olika typer av polymerer. Det är de som ger mikrocementgolv sådana praktiska egenskaper.


Beroende på de polymersubstanser som tillsätts cementen finns olika typer av mikrocement tillgängliga på marknaden. Microcementen vi använder kommer från ett företag som främst fokuserar på säkerhet för användare och kvalitet. De är inte en producent som producerar miljoner ton mikrocementgolv årligen. Deras mäl är snarare att producera intressanta produkter av hög kvalitet.

Vilka rum är mikrocementet avsett för?


Microcement är en bra teknik för kök, badrum, hallar, allmännyttiga rum, kontor. Vi vet inte riktigt vilken typ av rum ett mikrocementgolv inte skulle fungera.

Är mikrocement motståndskraftigt mot vatten?


Ja, detta mikrocementgolv är hundra procent motståndskraftigt mot vatten, både varmt och kallt, vilket gör att det passar utmärkt i badrum.

Rengöra mikrocementgolv


Att tvätta mikrocementgolvet kräver inga specialkunskaper eller specialutrustning eller förberedelser. Allt du behöver är varmt vatten med ett milt rengöringsmedel. Microcementens släta yta gör det extremt lätt att rengöra. Alla som har kakelgolv vet hur lätt damm och smuts samlas i fogarna vilket elimineras med ett microcementgolv.

Vilka ytor kan mikrocementet användas på?


Mikrocementen kan appliceras på praktiskt taget vilket substrat som helst. De ovannämnda polymererna i mikrocementen gör denna typ av golv mycket vidhäftande. Innan implementeringen av mikrocementgolvet påbörjas är det bara nödvändigt att bedöma om de nuvarande beläggningarna kräver utjämning. Ett mikrocementgolv bör vara ungefär tre millimeter tjockt, så det är inte ett murbruk som kan användas för att jämna ut ytan.


Olika microcementprodukter


Grigio Futura P: hållbart och universellt, avsett för hem, allmännyttiga rum och företag.

Grigio Extra Dur: är ett system vars huvudsakliga funktion är mekanisk hållfasthet. Det är ett golv som är något ökat i tjocklek, det är väldigt hårt, varför vi rekommenderar det för mikrocementgolv som kommer att användas mycket intensivt.

Grigio Hydro: ett system för tillverkning av mikrocementgolv där vi förväntar oss ökad exponering för vatten, temperatur och UV-strålning.

Vilken färg kan ett mikrocementgolv ha?


Många förknippar industriella mikrocementgolv främst med nyanser av grått och grafit. Få människor vet att mikrocement kan tillverkas i alla, även de mest sofistikerade, färgerna. Kontakta oss om ni vill ha en annan färg på betongen än de vanligaste som vi valt ut på denna sida.


Impregnering av mikrocementgolvet


Vi använder lack och impregneringsmedel för att skydda mikrocementgolvet. För att göra det lättare för dig att välja rätt preparat har vi utformat hela vårt erbjudande så att vi för varje typ av mikrocement har valt ut ytterligare produkter som rekommenderas av oss, till exempel grundfärg, lack och impregnering. Vi har märkt alla produkter som behövs för att göra ett hållbart och professionellt mikrocementgolv.


Underhåll av mikrocementgolv


Efter att mikrocementgolvet har gjorts ordentligt kräver det ingen särskild vård, förutom den vanliga tvätten, som beskrivs ovan.


Är mikrocement säkert?


Mikrocement är ett antiallergiskt, icke-allergiframkallande, säkert för barn, vuxna, djur och miljön.


Är mikrocementgolvet hal?


Beroende på hur vi applicerar mikrocementet kan vi få ett jämnare eller hårdare golv. På platser som badrum eller trappor rekommenderar vi att golvet är tillverkat med en känslig struktur som kommer att spela en halkfri roll.


Golvvärme med mikrocement


Alla våra betonggolv/mikrocementgolv kan med framgång appliceras på golvvärme. Ett sådant golv värms upp snabbare än om Ni lägger kakel på ”golvet”.


Är mikrocementet endast lämpligt för golv?


Naturligtvis handlar mikrocement inte bara om golv. Våra murbruk används också för att avsluta väggar, köksbänkskivor, bord och andra möbler.

Ytterligare information

Material

Betalmetod

Faktura

Allmänna Villkor

HandyMan PJ

HandyMan PJ
Inga betyg hittades!

HandyMan PJ

Åkersberga, Sverige

HandyMan PJ i Åkersberga


Vi är ett byggföretag med en etablerad marknadsposition och med många års erfarenhet av olika sorters byggprojekt. Vi arbetar med privatkunder och företag i Åkersberga och utanför Stockholms län. Vi gör både stora och små jobb och alla får samma höga service!

Vår specialitet är alla typer av renoveringar, både inom- och utomhus, måleriarbete och markarbete samt andra utrymmen.

Vi fokuserar på service med hög kvalitet, leveranser i avtalat tid och kostnadseffektivitet.

Alla dessa områden har vi erfarenhet inom. Vi sätter alltid kunden i centrum och är med er genom hela byggprocessen, från första kontakten till ett färdigt slutresultat. Vårt mål är att alltid ha 100% nöjda kunder och att alltid ge bästa tänkbara service.

Vi garanterar arbeten med ett professionellt utförande och hög kvalitet.

Kostnaden för våra arbeten beror på varje enskild kund och dess behov, därför kan vi inte sätta ett fast pris på våra arbeten. Men om du vill veta exakt vad kostnaden kommer bli för dig, så bör du kontakta oss så att du kan få en offert. Där kommer det stå vad priset hamnar på samt hur lång tid det kommer ta att utföra arbetet och med ett angivet slutdatum.

Du har möjlighet att göra avdrag och få skattereduktion för 30% av arbetskostnaden på maximalt 50 000 kronor per person och år.

Läs mer om HandyMan PJ >>>

 • Från betongplattan till taket – vi bygger ditt drömhus

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  43

 • Gjuta betongaltan i Stockholm

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  36

 • Vi bygger din pool – Stockholm

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  43

 • Gjuta betongplatta

  Gjuta Betongplatta i Stockholm: Din Partner i Byggprocessen

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  730

 • Betonggolv i kök och hall

  Snyggt microcement betonggolv

  950kr - 1 590kr / kvm

  Stockholm, Uppsala

  1800