Marknadsplats för allt inom betong

Nå ut brett med Era produkter och tjänster

Våra besökare vill gärna ta del av Ert fina sortiment.

Vad erbjuder Betongtorget

Betongtorget är en marknadsplats för allt inom betong. Vårt sökverktyg hjälper köpare att hitta betongprodukter och tjänster som erbjuds av Betongtorgets säljare från Sverige och Europa. Vår plattform förbinder säljare med köpare som letar efter snygga och hållbara betongprodukter och tjänster.

Gratis

Ladda upp produkter

Sälj Era betongprodukter och tjänster på Betongtorget. Plattformen erbjuder ett enkelt system för att gratis ladda upp produkter.

Mer synlig

Egen butik

Företagsbeskrivning och dina produkter hittar köpare i din egna butik på Betongtorget.

Skicka offert

Kundförfrågan

Få meddelande när Betongtorget får in kundförfrågningar i kategorier som passar de produkter Ni erbjuder. Läs, kommunicera och skicka en offert till kunden helt gratis.

Kommunicera

Meddelandesystem

Med Betongtorgets meddelandesystem har du möjlighet att kommunicera direkt med dina köpare. Meddelanden är ett bra sätt för köpare att ställa frågor om en produkt, offert eller en beställning.

Vår marknadsplats är en gemenskap av företag som jobbar med betongprodukter. Anmäl intresse via formuläret nedan för att börja sälja Era betongprodukter på Betongtorget.  Blir Ni godkänd som säljare kommer Ni att få tillgång till en instrumentpanel där Ni kan lägga upp Era produkter, skicka offerter och meddelanden till köpare helt gratis

https://betongtorget.se/store/

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy. Genom att klicka på knappen nedan så godkänner du våra användarvillkor.

Det är helt gratis att bli säljare

TESTA, Du har inget att förlora!