Welander Design

Biografi

Welander design är ett svenskt möbelföretag, etabl. 2006, som kombinerar det svenska traditionella möbelarvet med den moderna stilrena skandinaviska stilen.

Med en civilingenjörsexamen från Linköpings Tekniska Högskola, möbeldesign från Carl Malmsten skolan, hårt arbete och kreativitet grundade jag, Björn Welander, Welander design 2006.

Med inspiration från de stora metropolerna till den rofyllda naturen i den svenska fjällvärlden skapar jag design för dem som uppskattar uttrycksfull och god design. Jag tillverkar och designar högkvalitativa möbler, där trä finns i hjärtat av vår design i kombination med moderna material.

 

Referensjobb

Inga betyg hittades!

Welander Design

Ingarö, Sverige
Welander design är ett svenskt möbelföretag, etabl. 2006, som kombinerar det svenska traditionella möbelarvet med den moderna stilrena skandinaviska stilen. Med en civilingenjörsexamen från Linköpings Tekniska Högskola, möbeldesign från Carl Malmsten skolan, hårt arbete och kreativitet grundade jag, Björn Welander, Welander design 2006. Med inspiration från de stora metropolerna till den rofyllda naturen i den svenska fjällvärlden skapar jag design för dem som uppskattar uttrycksfull och god design. Jag tillverkar och designar högkvalitativa möbler, där trä finns i hjärtat av vår design i kombination med moderna material.  

Read more about Welander Design >>>