Welander Design

Villkor

Eftersom de flesta av våra produkter är handgjorda och produceras efter din unika order så förbehåller vi oss rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktiga uppgifter angående leveranstid och pris.

Vi reserverar oss för eventuella "tryckfel" i produktinformationen och för att produktbilder inte alltid återger produkternas verkliga utseende. Till exempel produkterna som du ser på internet, så kan färgen som återges på bilden variera beroende på vilken typ av bildskärm du har.

För att köpa en produkt från Welander Design måste du vara 18 år eller äldre.

Vi förbehåller oss rätten att åberopa Force Majeure i sådana situationer där detta är tillämpbart.

REKLAMATION

Du har enligt konsumentköplagen alltid 3 års reklamationsrätt. Reklamation innebär att du inom rimlig tid från det att du upptäckt ett fel med varan kontaktar oss om detta.  Vi kontaktar fabriken efter varje reklamation och åtgärdar eventuella felaktigheter.

Referensjobb

Inga betyg hittades!

Welander Design

Ingarö, Sverige
Welander design är ett svenskt möbelföretag, etabl. 2006, som kombinerar det svenska traditionella möbelarvet med den moderna stilrena skandinaviska stilen. Med en civilingenjörsexamen från Linköpings Tekniska Högskola, möbeldesign från Carl Malmsten skolan, hårt arbete och kreativitet grundade jag, Björn Welander, Welander design 2006. Med inspiration från de stora metropolerna till den rofyllda naturen i den svenska fjällvärlden skapar jag design för dem som uppskattar uttrycksfull och god design. Jag tillverkar och designar högkvalitativa möbler, där trä finns i hjärtat av vår design i kombination med moderna material.  

Read more about Welander Design >>>