Betonginsikt

Betongtorget

Betongbord: Tidlös Skönhet i Hemmet

Betong är ett material som har erövrat både inomhus- och utomhusinredning med sin robusta skönhet och mångsidighet. Ett utmärkt exempel på denna fascination är betongbord, möbler som inte bara är funktionella utan också konstnärliga mästerverk.

Design med Distinktion

Betongbord är kända för sin unika design. Deras eleganta, minimalistiska utseende ger en modern touch till vilket rum som helst. Många av dessa bord har en distinkt, handgjord känsla som ger dem en aura av äkthet och originalitet. Betongbord är tillgängliga i olika former och storlekar, vilket gör det enkelt att hitta en som passar perfekt in i din inredning.

Styrka och Hållbarhet

En av de mest slående fördelarna med betongbord är deras hållbarhet. Betong är ett material som åldras med värdighet. Det är reptåligt, värmetåligt och tål vardagens påfrestningar. Detta innebär att ditt betongbord inte bara kommer att vara en vacker tillgång i ditt hem utan också en praktisk och långvarig investering.

Mångsidighet i Användning

Betongbord är extremt mångsidiga. De passar lika bra som matbord i köket som soffbord i vardagsrummet. Du kan till och med använda mindre betongbord som sängbord eller sidobord. Deras neutrala färg gör dem till den perfekta bakgrunden för att experimentera med olika färgglada dekorationer eller till och med andra möbler.

Ett Hantverksmästerverk

Många betongbord är handgjorda, vilket ger dem en autentisk och konstnärlig känsla. Formningen av betongen och ytbehandlingen ger möjlighet att skapa unika mönster och texturer som gör varje bord till en unik skapelse.

Så Underhåller du ditt Betongbord

För att hålla ditt betongbord i toppskick är det viktigt att undvika att ställa varma föremål direkt på ytan, eftersom detta kan orsaka termiska fläckar. Använd alltid underlägg för att skydda bordet. För att undvika repor bör du undvika att skjuta tunga eller vassa föremål över ytan. Regelbunden rengöring med en mild tvållösning är allt som behövs för att behålla dess skönhet.

Betongbord är mer än bara möbler; de är konstverk som tillför karaktär och skönhet till ditt hem. Om du letar efter en möbel som är hållbar, tidlös och konstnärlig, behöver du inte leta längre.

Det är en investering som du kommer att njuta av i många år framöver.

 • Ishinkbord för inomhus- eller utomhus

  59

 • KLASBORG – runt betongbord

  62

 • Runt betongbord efter egna mått

  140

 • GARNISON – Runt betongbord

  Hela Sverige

  59

 • Eleganta Skrivbord i Microcement för Moderna Arbetsplatser

  Stockholm

  52

 • Matbord - Bordsskiva i betong

  Modernt matbord i betong

  18 900kr

  Gratis leverans

  649

 • Soffbord i betong

  Soffbord i betong – kvadratiskt

  6 400kr

  Gratis leverans

  2265

 • Runt betongbord

  Runt betongbord efter din design

  651

 • Rektangulärt soffbord – betongbord

  7 400kr

  Gratis leverans

  1668

 • KARSTORP – konferensbord i betong

  38

 • Rånna – betongbord för 4-6 personer

  38

 • BILLINGE – stort betongbord

  Hela Sverige

  38

 • Design betongbord X2 – Soffbord

  14 900kr

  Gratis leverans

  462

 • Konferensbord med eller utan insatslogotyp

  Hela Sverige

  39

 • Betongbord – Matbord 200 x 90

  16 790kr

  989

 • Betongskiva för matbord

  Matbord | Måttbeställd betongskiva

  Räkna ut pris

  1109

Projekt och Referenser

Betongbänkskiva med integrerad diskho i betong

Vi nyligen avslutade ett spännande projekt i Stockholm där vi installerade en imponerande L-formad betongbänkskiva med en integrerad betongho. Resultatet är en kombination av modern elegans och praktiskt användande som lyfte köket till en ny nivå. Vår kunds önskan var

Projekt och Referenser

Ett Stilrent Kök i Stockholm: Betong, Vitt och Svarta Detaljer

I hjärtat av Stockholm har ett extraordinärt köksprojekt precis slutförts, och resultatet är inget mindre än enastående. Detta kök är en fusion av moderna och industriella designelement, med betong som den tydliga stjärnan i showen. Låt oss ta en närmare

Projekt och Referenser

Planteringsbord i betong efter egen design och ritning

När en kund kom in med en egen ritning och en vision om ett imponerande planteringsbord i betong, tog vi på oss uppgiften med spänning och hängivenhet. Att skapa något unikt och funktionellt är alltid en inspirerande utmaning för oss.

Betongtrender och Innovationer

Uppgradera ditt liv med ett unikt utomhuskök i betong

Inbäddat i hjärtat av Östersjön ligger Hiiumaa, känt på svenska som Dagö eller “dagens ö”, vilket speglar öns speciella koppling till nordiska kulturer och särskilt dess svenska arv. Denna romantiska ö, med sina frodiga skogar, karga kustlinje och fridfulla byar,

Köksbänkskiva i betong och designade skåpsluckor
Projekt och Referenser

Kök till konferenscenter

Producerat både köksskåp, luckor och betongskivor till detta häftiga konferenscenter i centrala Stockholm. Två betongskivor, den ena med en nedfälld spishäll och den andra med en integrerad betongho. Köksluckorna är designade av Björn Welander.