Betongtorget

Gjuta Betongplatta

Betongplatta på mark, bteongkantbalk, betongaltan, garage och attefallshus

Är det dags att bygga till, bygga nytt eller updatera uteplatsen med en betongplatta?

Vad kul! Då är ni på våg in i ett väldigt spännande projekt med många saker man behöver tänka på. Husgrunden är det första och väldigt viktigt att få rätt så att huset står stadigt på marken. Det finns några olika tekniker när det kommer till husgrunden. Vet ni inte vilken typ av husgrund som passar Er bäst, låt proffsen hjälpa Er att välja.

Offertförfrågan

Sverige

Gjuta betongplatta på mark

Att gjuta en betongplatta på mark är ett väldigt populärt sätt att bygga en isolerad husgrund idag. Betongplattans delar består av kantelement, isolering med cellplast som lägg direkt på marken, armering och betong som läggs på isolering. Men kan även gjuta in golvvärme i plattan.

 • Från betongplattan till taket – vi bygger ditt drömhus

  Stockholm, Uppsala

  43

 • Gjuta betongplatta

  Gjuta Betongplatta i Stockholm: Din Partner i Byggprocessen

  Stockholm, Uppsala

  730

 • Gjuta Betongplatta

  Stockholm

  45

Betongkantbalk till husgrund

Ett alternativ till en betongplatta är betongkantbalk. Detta är bra om man har en ojämn tomt. Då gjuter man en betongkantbank på marken för att sedan lägga isolering och gjuta plattan innanför muren.

Grund mur - Gjuta betongplatta

Gjuta en betongplatta till altan eller uteplatsen

Skaffa en modern och underhållsfri altan och uteplats genom att gjuta en betongplatta på mark.  En borstad och frostbeständig betong är bra för ändamålet.

 • Gjuta betongaltan i Stockholm

  Stockholm, Uppsala

  36

Gjuta betongplatta till garage eller attefallshus

Även fast byggnaderna är mindreså behövs ett bra grundarbete och en välgjuten betongplatta. Vad man bör tänka på om man ska göra en betongplatta till ett garage är att plattan på mark behöver kunna hantera tyngre laster.

Undrar du vad en betongplatta kostar?

Skicka in formuläret för att få en offert helt gratis. Är ni osäker på vilken konstruktion som passar ditt hus, låt proffsen hjälpa Er med valet. Glöm inte att lägga till bilder på tomten där byggnaden ska stå.