Betonginsikt

Byggnation på Ingarö: En framgångsrik attefallstillbyggnad med betongkantbalk, betonggolv, Finjas isolerblock med isolering och trästomme

När det kommer till att utöka sitt hem och skapa mer utrymme, finns det många aspekter att överväga. För ett nyligen avslutat projekt på Ingarö visar en imponerande tillbyggnad hur betong kan spela en avgörande roll i att skapa både hållbara och estetiskt tilltalande utrymmen.

Materialval som gynnar både funktion och stil

I detta projekt valdes betong som ett viktigt material för flera aspekter av tillbyggnaden. Betongkantbalkar användes för att säkerställa strukturell stabilitet, medan betonggolv valdes för sin hållbarhet och mångsidighet. För att säkerställa optimal isolering användes Finjas isolerblock, vilket hjälpte till att skapa en behaglig inomhusmiljö.

Det bästa av två världar: Puts och trä

För att ge byggnaden en stilfull och modern yta kombinerades betong med traditionella material. En putsfasad användes för att skapa en smidig och elegant yta på utsidan, medan trästommen och träpaneler bidrog till en varm och inbjudande atmosfär inuti. Detta äktenskap mellan betong och trä ger en visuell kontrast som är både estetiskt tilltalande och funktionell.

Plåttaket som kronan på verket

Det praktiska plåttaket från Plannja kröner hela tillbyggnaden och ger den ett skyddande skikt mot väder och vind. Plåttakets hållbarhet och låga underhållsbehov gör det till ett utmärkt val för hus i det nordiska klimatet.

Kundnöjdhet som säger allt

Slutligen är det viktigt att höra vad kunden tycker om det färdiga projektet. Kunden på Ingarö uttryckte sin tacksamhet genom att säga: “Ni jobbade snabbt, hårt och professionellt. Så nöjd med resultatet. Tack så mycket!” Det är den typen av positiv feedback som verkligen talar för projektets framgång och de företag som har bidragit till det.

Detta projekt på Ingarö är ett utmärkt exempel på hur noggrant valda material och professionell expertis kan sammanfogas för att skapa en framgångsrik tillbyggnad. Betong, trä, puts och plåt har alla spelat sina roller för att skapa en funktionell, vacker och hållbar utökning av detta hem. Det är en påminnelse om att med rätt planering och kvalitet i varje steg av projektet kan man skapa ett fantastiskt resultat som både kunder och hantverkare kan vara stolta över.

 • Från betongplattan till taket – vi bygger ditt drömhus

  Stockholm, Uppsala

  43

 • Gjuta betongplatta

  Gjuta Betongplatta i Stockholm: Din Partner i Byggprocessen

  Stockholm, Uppsala

  730

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Pawel på HandyMan PJ.

Inga betyg hittades!

HandyMan PJ

Åkersberga, Sverige

HandyMan PJ i Åkersberga


Vi är ett byggföretag med en etablerad marknadsposition och med många års erfarenhet av olika sorters byggprojekt. Vi arbetar med privatkunder och företag i Åkersberga och utanför Stockholms län. Vi gör både stora och små jobb och alla får samma höga service!

Vår specialitet är alla typer av renoveringar, både inom- och utomhus, måleriarbete och markarbete samt andra utrymmen.

Vi fokuserar på service med hög kvalitet, leveranser i avtalat tid och kostnadseffektivitet.

Alla dessa områden har vi erfarenhet inom. Vi sätter alltid kunden i centrum och är med er genom hela byggprocessen, från första kontakten till ett färdigt slutresultat. Vårt mål är att alltid ha 100% nöjda kunder och att alltid ge bästa tänkbara service.

Vi garanterar arbeten med ett professionellt utförande och hög kvalitet.

Kostnaden för våra arbeten beror på varje enskild kund och dess behov, därför kan vi inte sätta ett fast pris på våra arbeten. Men om du vill veta exakt vad kostnaden kommer bli för dig, så bör du kontakta oss så att du kan få en offert. Där kommer det stå vad priset hamnar på samt hur lång tid det kommer ta att utföra arbetet och med ett angivet slutdatum.

Du har möjlighet att göra avdrag och få skattereduktion för 30% av arbetskostnaden på maximalt 50 000 kronor per person och år.

Läs mer om HandyMan PJ >>>

Betongtrender och Innovationer

Betongens Framtidsutsikter: En Djupdykning i Hållbart Byggande

Betong har varit hörnstenen i byggindustrin i decennier. Dess mångsidighet och hållbarhet har gjort det till ett oslagbart val när det kommer till allt från skyskrapor till små hem. I denna artikel kommer vi att utforska betongens betydelse i dagens

Köksbänkskiva i betong och designade skåpsluckor
Projekt och Referenser

Kök till konferenscenter

Producerat både köksskåp, luckor och betongskivor till detta häftiga konferenscenter i centrala Stockholm. Två betongskivor, den ena med en nedfälld spishäll och den andra med en integrerad betongho. Köksluckorna är designade av Björn Welander.

Betonghandfat Ingarö med koppar kran
Intervjuer och Profiler

Betonghandfat Ingarö – Intervju med designern

Designerns ord ”Jag hittade något fint. En sten på en strand på Ingarö i Stockholms skärgård. En sten som gav mig en speciell känsla. En sten med fina vinklar och former, skapad av naturen och dess vågor. En form och

Projekt och Referenser

Ett Stilrent Kök i Stockholm: Betong, Vitt och Svarta Detaljer

I hjärtat av Stockholm har ett extraordinärt köksprojekt precis slutförts, och resultatet är inget mindre än enastående. Detta kök är en fusion av moderna och industriella designelement, med betong som den tydliga stjärnan i showen. Låt oss ta en närmare

Betongtrender och Innovationer

Uppgradera ditt liv med ett unikt utomhuskök i betong

Inbäddat i hjärtat av Östersjön ligger Hiiumaa, känt på svenska som Dagö eller “dagens ö”, vilket speglar öns speciella koppling till nordiska kulturer och särskilt dess svenska arv. Denna romantiska ö, med sina frodiga skogar, karga kustlinje och fridfulla byar,

Lådfront i betong
Betongtrender och Innovationer

Banbrytande Design: Integrerade Betongdörrar och Betonglådor till IKEA-Kök

Ior Concrete är otroligt stolta över deras senaste milstolpe – en framgångsrik integration av nyskapande betongdörrar och betonglådor till ett IKEA-kök. Denna prestation understryker inte bara betongproduktens mångsidighet utan även deras enastående kompatibilitet med IKEA-stommar En Harmonisk Förening av Form

Betongtjänster

 • Gjuta Betongplatta

  Stockholm

  45

 • Vi bygger din pool – Stockholm

  Stockholm, Uppsala

  43

 • Bygga Pool

  Stockholm

  28

 • Golvslipning med diamant samt efterbehandling

  Halland, Skåne

  64

 • Polering av betong

  107

 • Gjuta betongplatta

  Gjuta Betongplatta i Stockholm: Din Partner i Byggprocessen

  Stockholm, Uppsala

  730

Betongplatta på mark

 • Från betongplattan till taket – vi bygger ditt drömhus

  Stockholm, Uppsala

  43

 • Gjuta Betongplatta

  Stockholm

  45

 • Gjuta betongplatta

  Gjuta Betongplatta i Stockholm: Din Partner i Byggprocessen

  Stockholm, Uppsala

  730