Betongtorget

Tapwell Tvättställsblandare VIC071 Bronze

Gratis leverans

30

Tvättställsblandare VIC071 – Tapwell

Tvättställsblandare från Tapwell

2 995kr

Krom Mattsvart +1 500kr Mässing +1 500kr Koppar +1 500kr Bronze +1 500kr Brushed Nickel +1 500kr Ascot Grey +1 500kr Black Chrome +2 500kr Honey Gold +2 500kr Brushed Black Chrome +2 500kr

Leverans: Hela Sverige

Få en offert från Butik Betongtorget

Sverige

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Betongtorget på Butik Betongtorget.

Beskrivning

NOTERA ATT MÄSSING FÅR EN UNIK OCH VACKER PATINA MED TIDEN.

Ytterligare information

Transport & villkor

Gratis leverans

Beräknad tid till leverans*

24 Apr - 26 Apr

Ungefärliga leveranstider är 3-5 dagar. Vid semesterperioder och helger kan leveranstiden i särskilda fall förlängas. Leveranstiderna återger när produkten finns för avhämtning hos ombud.

*Detta är en uppskattning baserad på inköpsdatum och produktionstid. Andra faktorer, som att lägga en beställning på helg/semester, kan göra att datumet blir senare. Transportörens tid ingår ej, normalt 2-7 dagar.

Återbetalningspolicy

Du har normalt 14 dagars ångerrätt på varor du köpt i nätbutiken, i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. Detta innebär att du har rätt att returnera en vara om du inom 14 dagar efter att du mottagit den meddelar oss om att du vill utnyttja ångerrätten. Du får hela köpesumman tillbaka, men leveranskostnaden för returen står du själv för. Den returnerade varan ska vara oanvänd och i sin originalförpackning och följesedel/faktura, samt uppgifter om hur återbetalning ska ske, ska bifogas. Återbetalning utförs normalt inom 3-5 arbetsdagar, dock senast inom 30 dagar. Vänligen kontakta oss innan du returnerar en vara. Ångerrätten gäller inte fullt ut om varan är specialtillverkad eller på annat sätt anpassad till just dig,

Butik Betongtorget

Butik Betongtorget
Inga betyg hittades!

Butik Betongtorget

Ingarö, Sverige

Stil och Hållbarhet i Badrum och Kök!


Välkommen till Betongtorgets Butik med tillbehöver för badrum och kök. Med en passion för design erbjuder vi ett sortiment av exklusiva tillbehör som ger dina rum en unik karaktär och varaktig skönhet.

Vårt sortiment sträcker sig från diskhoar och kranar till detaljerade tillbehör, alla noga utvalda för att matcha moderna trender och tidlös design. Varje produkt i vår butik är vald med omsorg för att ge inte bara funktionalitet utan också en touch av lyx till ditt hem.

Läs mer om Butik Betongtorget >>>

 • Tapwell Tvättställsblandare VIC071 Bronze

  Tvättställsblandare VIC071 – Tapwell

  2 995kr

  Gratis leverans

  30

 • Tapwell tvättställsblandare - evm078 koppar

  Tvättställsblandare Tapwell EVM078

  3 795kr

  Gratis leverans

  145