Betongtorget

Västmanland, Örebro

33

Microcement i badrummet: Den smidiga lösningen för ett exklusivt utseende

Microcement är en kompositbeläggning baserad på cement, vattenbaserade hartser, tillsatser och mineralpigment.

Pris via förfråga

Tjänst / Installation: Västmanland, Örebro

Få en offert från Top Design Örebro

Sverige

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Emil på Top Design Örebro.

Beskrivning

Eftersom materialet endast bygger 2-4mm så påverkas varken konstruktion eller befintliga lister och dörrar av vikt och tjocklek.

Vanliga användningsområden för microcement är vid badrumsrenoveringar eller vid nybyggnationer istället för betonggolv. Ytan får ett exklusivt utseende som enkelt går att rengöra och underhålla då det inte blir några skarvar där smuts kan fastna.

Ytterligare information

Allmänna Villkor

Top Design Örebro

Top Design Örebro
Inga betyg hittades!

Top Design Örebro

Örebro, Sverige

Top Design Örebro AB


Vårt namn är Emil och Linus. Vi är två glada tvillingbröder som besitter en gedigen erfarenhet och kunskap inom måleribranschen.

2009 tog vi studenten efter att ha gått tre år på bygg med inriktning måleri. Samma år började vi även arbeta som målare och har nu efter tio år tagit klivet och startat eget. Vilket har varit vår stora dröm.

Måleri är det estetiska hantverk ni ser allra först i människors hem. På Top Design är kunden alltid i fokus. Noggrannhet och kvalité är de två ledord vi arbetar efter.

På senare tid har vi även hittat ett väldigt roligt och spännande intresse. Nämligen ett material som heter microcement. Det är en ytbehandling som påminner om betong. Det unika med just microcement är att det kan appliceras på nästan alla ytor och finns i en massa olika kulörer. Har du t.ex. tröttnat på dina kakelplattor, badrumsmatta eller ditt gamla terrakottagolv så är detta det perfekta valet. Funkar utmärkt för badrumsrenovering, bänkskivor, golv i villor eller stora offentliga miljöer.

 

Vi prioriterar service och kvalitet


Till alla projekt vi tar oss an vill vi alltid leverera ett kvalitativt jobb utan överraskningar. Vi är lyhörda, ställer frågor och går noga igenom arbetsbeskrivningen innan vi sätter igång för att slutresultatet ska bli precis som du har förväntat dig.

 

Läs mer om Top Design Örebro >>>

  • Microcement i badrummet: Den smidiga lösningen för ett exklusivt utseende

    Pris via förfråga

    Västmanland, Örebro

    33