Betongtorget

Gratis leverans

176

Adventsljusstake betong

Fin adventsljusstake där du skapar slutresultatet. Varje betongbricka får sitt unika utseende.

799kr

Leverans: Hela Sverige

Kontakta Welander Design

Få en offert från Welander Design

Sverige

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Björn på Welander Design.

Beskrivning

DESIGNERNS ORD - Enkelhet är skönhet!
Med denna betongprodukt vill jag att kund ska vara skaparen av slutresultatet. Betongbrickorna kan användas på nästan oändligt många olika sätt – uppläggningstallrikar, serveringsbrickor, dekorationsskivor, ljusstakar och adventljusstakar.

OBS! Lämna aldrig en brinnande ljusstake. Vi rekommenderar att man använder underlägg eller ljushållare på betongen för att göra adventsljusstaken extra säker.

BEHANDLAS  med Osmo Top-Oil 3068
Produkten är livsmedelssäker och ofarlig för människa, djur och växter i torrt tillstånd. Osmo Top-Oil är en hårdvaxolja speciellt anpassad för köksbänkskivor. Underlaget blir vattenavvisande, slitstarkt och mycket tålig för spill av vin, öl, läsk, kaffe, té, fruktjuice, mjölk med mera.

Ytterligare information

Designer

Material

,

Transport & villkor

Gratis leverans

Beräknad tid till leverans*

23 Jul - 30 Jul

Våra produkter tillverkas efter order vilket gör att leveranstiden varierar . Vid semesterperioder och helger kan leveranstiden i särskilda fall förlängas. Leveranstiderna återger när produkten finns för avhämtning.

Din order skickas till ombud i hela Sverige för upphämtning.

Viktigt: Var noga med att kontrollera varorna för eventuella skador när du tar emot leveransen. För att varor med synliga, yttre transportskador ska kunna reklameras hos oss måste skadorna ha noterats på fraktbolagets fraktsedel i samband med kvittens. Om du skulle upptäcka dolda fel/transportskador efter att du öppnat förpackning/emballage kontakta oss senast 7 dagar efter att produkten är levererad.

*Detta är en uppskattning baserad på inköpsdatum och produktionstid. Andra faktorer, som att lägga en beställning på helg/semester, kan göra att datumet blir senare. Transportörens tid ingår ej, normalt 2-7 dagar.

Allmänna villkor

Eftersom de flesta av våra produkter är handgjorda och produceras efter din unika order så förbehåller vi oss rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktiga uppgifter angående leveranstid och pris. Vi reserverar oss för eventuella "tryckfel" i produktinformationen och för att produktbilder inte alltid återger produkternas verkliga utseende. Till exempel produkterna som du ser på internet, så kan färgen som återges på bilden variera beroende på vilken typ av bildskärm du har. För att köpa en produkt från Welander Design måste du vara 18 år eller äldre. Vi förbehåller oss rätten att åberopa Force Majeure i sådana situationer där detta är tillämpbart. REKLAMATION Du har enligt konsumentköplagen alltid 3 års reklamationsrätt. Reklamation innebär att du inom rimlig tid från det att du upptäckt ett fel med varan kontaktar oss om detta.  Vi kontaktar fabriken efter varje reklamation och åtgärdar eventuella felaktigheter.

Återbetalningspolicy

Du har normalt 14 dagars ångerrätt på varor du köpt i nätbutiken, i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. Detta innebär att du har rätt att returnera en vara om du inom 14 dagar efter att du mottagit den meddelar oss om att du vill utnyttja ångerrätten. Du får hela köpesumman tillbaka, men leveranskostnaden för returen står du själv för. Den returnerade varan ska vara oanvänd och i sin originalförpackning och följesedel/faktura, samt uppgifter om hur återbetalning ska ske, ska bifogas. Återbetalning utförs normalt inom 3-5 arbetsdagar, dock senast inom 30 dagar. Vänligen kontakta oss innan du returnerar en vara. Ångerrätten gäller inte fullt ut om varan är specialtillverkad eller på annat sätt anpassad till just dig. Ångerrätten gäller heller inte fullt ut vid specialbeställda varor, dvs varor med leveranstid längre än två veckor.

Welander Design

Welander Design
Inga betyg hittades!

Welander Design

Ingarö, Sverige
Welander design är ett svenskt möbelföretag, etabl. 2006, som kombinerar det svenska traditionella möbelarvet med den moderna stilrena skandinaviska stilen.

Med en civilingenjörsexamen från Linköpings Tekniska Högskola, möbeldesign från Carl Malmsten skolan, hårt arbete och kreativitet grundade jag, Björn Welander, Welander design 2006.

Med inspiration från de stora metropolerna till den rofyllda naturen i den svenska fjällvärlden skapar jag design för dem som uppskattar uttrycksfull och god design. Jag tillverkar och designar högkvalitativa möbler, där trä finns i hjärtat av vår design i kombination med moderna material.

 

Läs mer om Welander Design >>>

 • Paket – 3st betongbrickor Rund

  1 599kr

  Gratis leverans

  366

 • Paket – 3st betongbrickor Rak

  1 599kr

  Gratis leverans

  136

 • Betongljusstake

  Gratis leverans

  81

 • Adventsljusstake betong

  799kr

  Gratis leverans

  176

 • Vinunderlägg betong

  399kr

  Gratis leverans

  119

 • Ljusstake betong rund

  Gratis leverans

  105

 • Betongbricka Rund

  Gratis leverans

  76

 • Betongbricka Rak

  Gratis leverans

  121