Betongtorget

Västra Götaland

79

Betonggolv microcement – Golv med hög slitstyrka och långt liv

Betonggolv av microcement passar perfekt på de flesta utrymmen i huset, på kontor eller ute i offentliga miljöer. Många väljer golv av microcement för att det har ett unikt utseende och är bekvämt att gå på. Dessutom har det en hög slitstyrka, lång livsstid och funger utmärkt med golvvärme. Andra fördelar är att betonggolv är vattentäta och lätta att rengöra.

Pris via förfråga

Tjänst / Installation: Västra Götaland

Få en offert från Gbg Designcement

Sverige

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Christopher på Gbg Designcement.

Beskrivning

Precis som med microcement i badrum så kan microcement för golv appliceras på i stort sett vilken yta som helt. Detta betyder att man kan få ett nytt betonggolv utan att behöva riva upp befintligt material. Eftersom cementen appliceras med tunna lager väger golvet inte mycket, vilket möjliggör att få ett golv med betonglook oboeroende av hur ditt hus är uppbyggt.

Eftersom betonggolv är helt fritt från skarvar och fogar gör det städningen roligare, enklare och mer effektiv.

Våra betonggolv är ljuddämpande, stötdämpande och du kan välja färg, struktur och glans helt efter dina egna preferenser.

Kontakta oss gärna med dina frågor så hjälper vi dig!

Ytterligare information

Allmänna Villkor

Gbg Designcement

Gbg Designcement
Inga betyg hittades!

Gbg Designcement

Göteborg, Sverige
Välkommen till din högkvalificerade expert på tillämpning av microcement! Vi är proffs på allt från planering till applicationsmetod, och vågar påstå att vårt team består av sveriges bäst utbildade hantverkare inom microcement.

GBG MICROCEMENT AB drivs av mig, Christopher Ollson. Redan år 2015 och 2016 tävlade jag med ett av mina företag i Svenska Hantverkaregalen i Stockholm. Mitt företag bedömdes då utifrån hur välskott företaget ansågs vara samt kunders omdömen och företagets ekonomi.

Mitt företag kom på andra plats i tävlingen två år i rad, och blev där med utsett till ett av Sveriges absolut bästa måleriföretag med mest nöjda kunder.

GBG MICROCEMENT AB består av mig och 5 av sveriges mest välutbildade hantverkare inom microcement. Vi är certifierade av CimentArt och stolta återförsäljare av deras produkter. Microcementen du köper av oss omfattas av CimentArts garantier såsom sprickfri garanti, vidhäftningsgaranti, missfärgningsgaranti.

Vi som företaget som utför appliceringen av microcementet står för appliceringsgarantin. Detta gör att du kan känna dig extra trygg att anlita oss.

Om vi mot all förmodan skulle få en reklamation så åtgärdar vi självklart detta omgående.

Det är den typ av bemötande och service som gör oss till favoriter bland kunderna.

Läs mer om Gbg Designcement >>>

 • Betonggolv microcement – Golv med hög slitstyrka och långt liv

  Pris via förfråga

  Västra Götaland

  79

 • Microcement Bänkskiva – Bänkskiva med rätt känsla och look

  Pris via förfråga

  Västra Götaland

  71

 • Exklusivt badrum till ett bra pris – Microcement i badrum

  Pris via förfråga

  Västra Götaland

  92