Betongtorget

Västra Götaland

81

Microcement Bänkskiva – Bänkskiva med rätt känsla och look

Precis som med microcement i badrum är det populärt att skaffa en bänskiva eller bordsskiva i microcement till sitt kök.

Pris via förfråga

Tjänst / Installation: Västra Götaland

Få en offert från Gbg Designcement

Sverige

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Christopher på Gbg Designcement.

Beskrivning

Att anlita oss för att skapa din nya bänkskiva i cement kommer inte bara resultera i en väldigt fin bänkskiva med färg, textur och yta helt efter dina önskemål. Ditt hem kommer få en 100% vattentät bänksiva som är slitstark, fri från fogar och är enkel att hålla ren.

Våra kunder väljer ofta en bänskiva till sitt kök med en klassisk grov och industriell betonglook, men en del föredrar att välja microcement i färg för att ge liv åt hela köket eller matcha inredningen.

En annan fördel är att microcementen kan appliceras på i stort sett alla underlag vilket innebär att inget måste rivas ned innan vi applicerar cementen och skapar din nya bänkskiva. Detta gör att du sparar både mycket tid och pengar genom att investera i en bänkskiva i microcement.

Om du funderar på att göra om din gamla bänkskiva till en bänkskiva i microcement, oavsett om det är i ditt hem eller på ditt företag , så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor.  Vi hjälper dig gärna med allt från färg och struktur till andra val och rekommendationer.

Ytterligare information

Allmänna Villkor

Gbg Designcement

Gbg Designcement
Inga betyg hittades!

Gbg Designcement

Göteborg, Sverige
Välkommen till din högkvalificerade expert på tillämpning av microcement! Vi är proffs på allt från planering till applicationsmetod, och vågar påstå att vårt team består av sveriges bäst utbildade hantverkare inom microcement.

GBG MICROCEMENT AB drivs av mig, Christopher Ollson. Redan år 2015 och 2016 tävlade jag med ett av mina företag i Svenska Hantverkaregalen i Stockholm. Mitt företag bedömdes då utifrån hur välskott företaget ansågs vara samt kunders omdömen och företagets ekonomi.

Mitt företag kom på andra plats i tävlingen två år i rad, och blev där med utsett till ett av Sveriges absolut bästa måleriföretag med mest nöjda kunder.

GBG MICROCEMENT AB består av mig och 5 av sveriges mest välutbildade hantverkare inom microcement. Vi är certifierade av CimentArt och stolta återförsäljare av deras produkter. Microcementen du köper av oss omfattas av CimentArts garantier såsom sprickfri garanti, vidhäftningsgaranti, missfärgningsgaranti.

Vi som företaget som utför appliceringen av microcementet står för appliceringsgarantin. Detta gör att du kan känna dig extra trygg att anlita oss.

Om vi mot all förmodan skulle få en reklamation så åtgärdar vi självklart detta omgående.

Det är den typ av bemötande och service som gör oss till favoriter bland kunderna.

Läs mer om Gbg Designcement >>>

 • Betonggolv microcement – Golv med hög slitstyrka och långt liv

  Pris via förfråga

  Västra Götaland

  93

 • Microcement Bänkskiva – Bänkskiva med rätt känsla och look

  Pris via förfråga

  Västra Götaland

  81

 • Exklusivt badrum till ett bra pris – Microcement i badrum

  Pris via förfråga

  Västra Götaland

  120