Betongtorget

Västra Götaland

92

Exklusivt badrum till ett bra pris – Microcement i badrum

Microcemnet blir mer och mer populär att använda i badrummet.

Pris via förfråga

Tjänst / Installation: Västra Götaland

Få en offert från Gbg Designcement

Sverige

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Christopher på Gbg Designcement.

Beskrivning

Utöver att resultatet blir fantastiskt så är en av anledningarna till att fler och fler väljer microcement att man kan applicera det direkt på befintligt kakel eller klinker utan att riva ut allt. Ytan blir slät och fin och looken blir unik, exklusiv och modern. Du har själv möjlighet att välja färg, struktur och glans, vilket gör att du verkligen kan sätta en personlig touch på ditt badrum.

Innan man applicerar microcement låter man en fackman inspektera det befintliga tätskiktet. När man har säkerhetsställt att tätskiktet är godkänt och helt är microcement ett bra val för våtrum eftersom det är vattentätt, slitstark, lättstädad och fritt från fukt och mögelangrepp.

Många väljer att lägga microcement på väggar, golv och andra ytor i badrummet som handfat och badkar, medans andra väljer att lägga cementen endast i duschutrymmet. Trots att den tunna ytan endast är några milimieter så slits inte microcement även om materialet dagligen utsätts för stora mängder vatten, tvål och shampo.

Hör gärna av dig till oss för att ställa dina frågor eller diskutera dina ideér om du överväger att skaffa ett badrum i microcement. Som högkvalificerade experter på tillämpning av microcement är vi säkra på att vi kan ge dig den hjälp du behöver!

Ytterligare information

Allmänna Villkor

Gbg Designcement

Gbg Designcement
Inga betyg hittades!

Gbg Designcement

Göteborg, Sverige
Välkommen till din högkvalificerade expert på tillämpning av microcement! Vi är proffs på allt från planering till applicationsmetod, och vågar påstå att vårt team består av sveriges bäst utbildade hantverkare inom microcement.

GBG MICROCEMENT AB drivs av mig, Christopher Ollson. Redan år 2015 och 2016 tävlade jag med ett av mina företag i Svenska Hantverkaregalen i Stockholm. Mitt företag bedömdes då utifrån hur välskott företaget ansågs vara samt kunders omdömen och företagets ekonomi.

Mitt företag kom på andra plats i tävlingen två år i rad, och blev där med utsett till ett av Sveriges absolut bästa måleriföretag med mest nöjda kunder.

GBG MICROCEMENT AB består av mig och 5 av sveriges mest välutbildade hantverkare inom microcement. Vi är certifierade av CimentArt och stolta återförsäljare av deras produkter. Microcementen du köper av oss omfattas av CimentArts garantier såsom sprickfri garanti, vidhäftningsgaranti, missfärgningsgaranti.

Vi som företaget som utför appliceringen av microcementet står för appliceringsgarantin. Detta gör att du kan känna dig extra trygg att anlita oss.

Om vi mot all förmodan skulle få en reklamation så åtgärdar vi självklart detta omgående.

Det är den typ av bemötande och service som gör oss till favoriter bland kunderna.

Läs mer om Gbg Designcement >>>

 • Betonggolv microcement – Golv med hög slitstyrka och långt liv

  Pris via förfråga

  Västra Götaland

  79

 • Microcement Bänkskiva – Bänkskiva med rätt känsla och look

  Pris via förfråga

  Västra Götaland

  71

 • Exklusivt badrum till ett bra pris – Microcement i badrum

  Pris via förfråga

  Västra Götaland

  92