Betongtorget

Västra Götaland

56

Renovera badrum med microcement

Om man vill renovera ett äldre kaklat badrum med microcement så måste man inte riva ut det tidigare badrummet om ytskiktet är intakt och i bra skick. Man kan istället applicera microcementen direkt på kakel / klinker och då slippa mycket extra jobb och utgifter.

Pris via förfråga

Tjänst / Installation: Västra Götaland

Få en offert från Betongart

Sverige

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Andreas på Betongart.

Beskrivning

För att nämna några utgifter som kommer till när man river ut sitt gamla badrum: Ny gips, tätskikt, fix, fog, kakel, klinker, och oftast dyra el och vvs kostnader. Väljer du istället att applicera microcement på kaklet så tillkommer endast mindre vvs kostnader för att koppla bort vask, dusch samt toalett. Resultatet blir ett modernt och lättstädat badrum i microcement.

 

Viktigt att tänka på vid en renovering i badrum


Tätskiktet behöver då inte heller vara godkänt enligt dagens tätskikts regler så länge ytskiktet är intakt. Detta då renoveringen inte innebär att man river ut det gamla badrummet.

För att detta ska kunna utföras krävs det att alla plattor är intakta, golvbrunnen ser bra ut, fallet är bra mm. Med andra ord, ett badrum i fint skick men med ett utseende som inte faller kunden i smaken.

Misstänker ni/vi någon skada så måste badrummet renoveras från grunden. Även då är microcement en utmärkt produkt, men man då kan inte hoppa över några renoveringsmoment. Vid renovering av ett äldre badrum bör man tänka på att ni fortfarande har ett äldre badrum, men med ett modernt utseende.

Ytterligare information

Allmänna Villkor

Betongart

Betongart
Inga betyg hittades!

Betongart

Göteborg, Sverige
Vi är företaget som arbetar med och applicerar det extremt flexibla materialet Microcement. Det får ett exklusivt utseende som är lätt att rengöra och underhålla eftersom den inte har några skarvar där smutsen kan fastna och kan dessutom användas både inomhus som utomhus. Det kan även appliceras över tåliga ytor som till exempel cement, gips, marmor, kakel och granit.

Vi har vår bas i Göteborg men utför även arbeten i mellersta Sverige. De produkter vi arbetar med är högkvalitativa produkter från spanska Topciment.  Vilket är ett microcement som färgas in för hand för att få den kulör som önskas. Kan även fås i olika varianter och strukturer.

Läs mer om Betongart >>>

 • Ett snyggt, lättstädat och elegant golv med microcement

  Pris via förfråga

  Västra Götaland

  44

 • Ett snyggt och stilrent kök med microcement

  Pris via förfråga

  Västra Götaland

  54

 • Renovera badrum med microcement

  Pris via förfråga

  Västra Götaland

  56