Betongtorget

184

Designa ditt kök utomhus i betong

Att designa ett utomhuskök i betong är ett spännande projekt! Ett betongkök ger en modern och hållbart kök utomhus. Med rätt planering och design kan man skapa en unik och personlig utomhusmiljö att njuta av tillsammans med familj och vänner.

Pris via förfråga

Tjänst / Installation: Stockholm
Leverans: Hela Sverige

Få en offert från Rå Svensk Design

Sverige

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Fabian på Rå Svensk Design.

Beskrivning

Att designa sitt utomhuskök i betong ger en mängd fördelar. Betongen ger en robust och modern känsla samtidigt som den är tålig och praktisk. För att designa ett utomhuskök i betong behöver man först bestämma sig för vilka funktioner man vill ha, såsom grill, diskbänk och förvaring.

Därefter kan man börja planera själva utformningen och placeringen av elementen. Ett utomhuskök i betong kan designas i olika former och storlekar för att passa in i trädgården eller på altanen.

För att skapa en unik och personlig stil kan man kombinera betongen med andra material, såsom trä eller rostfritt stål. Det är också möjligt att lägga till andra funktioner, såsom en bar eller ett matbord, för att skapa en komplett utomhusmatsal.

Ytterligare information

Material

, , , ,

Betalmetod

Faktura

Transport & villkor

Beräknad tid till leverans*

13 Aug - 27 Aug

Då din möbel är handtillverkad och anpassad efter dina önskemål kan oförutsedda förseningar inträffa. Den angivna leveranstiden är estimerad. Rå Svensk Design kan inte ansvara för eventuella felleveranser eller förseningar från underleverantör. Vid eventuella förseningar utgår ingen kompensation. Önskar du en garanterad leveranstid ber vi dig att meddela detta vid beställning. Avhämtning: Du kan välja att själv hämta dina varor i Rå:s butik ute på Värmdö. Vi kommer att kontakta dig och meddela så snart varorna finns klara för avhämtning. Fraktskador När din möbel fraktats till dig av fraktbolag är det viktigt att du hör av dig omgående till oss om något är fel på varan. Om du ser en skada på godset måste du be transportören att registrera detta. Ta också kort på eventuellt skadat emballage samt möbel och skicka dessa till oss. Anmälan till oss av fraktskada är möjlig i sju dagar efter leverans. En fraktskadad produkt kommer vi att reparera eller ersätta till dig

*Detta är en uppskattning baserad på inköpsdatum och produktionstid. Andra faktorer, som att lägga en beställning på helg/semester, kan göra att datumet blir senare. Transportörens tid ingår ej, normalt 2-7 dagar.

Allmänna villkor

LEVERANS När dina möbel fraktats till dig av fraktbolag är det viktiga att du hör av dig omgående till oss om något är fel på varan. Om du ser en skada på godset måste du vara transportören att registrera detta. Ta också kort på eventuell skadat emballage samt möbel och skicka dessa till oss. Anmälan till oss av fraktskada är möjliga i sju dagar efter leverans. En fraktskadad produkt kommer vi att reparera eller ersätta till dig   ÅNGERRÄTT Du har sju dagars ångerrätt från inskickad beställning såvida vi inte börjat tillverka din möbel redan.   ÅTERKÖP OCH REKLAMATION Är osäker på vad det innebär att ha en möbel i ett levande material så ber vi dig att prata med oss ​​innan beställning. Du har enligt konsumentköplagen 3 års reklamationsrätt på ursprungliga fel. Detta innebär alltså att du kan reklamera din möbel om felen finns när du får din möbel levererad, förändringar som sker på grund av bristande hantering eller underhåll ligger ej till grund för reklamation.

Återbetalningspolicy

Du har sju dagars ångerrätt från inskickad beställning såvida vi ej börjat tillverka din möbel redan. Du har enligt konsumentköplagen 3 års reklamationsrätt på ursprungliga fel. Detta innebär alltså att du kan reklamera din möbel om felen finns när du får din möbel levererad, förändringar som sker på grund av bristande hantering eller underhåll ligger ej till grund för reklamation.

Rå Svensk Design

Rå Svensk Design
Inga betyg hittades!

Rå Svensk Design

Värmdö, Sverige
Rå Svensk Designs affärsidé är att formge och tillverka handgjorda möbler efter kundens önskemål. Ingen fabriks- eller serietillverkning. Vår vision är att förädla gammal kunskap med moderna idéer och att blanda olika råmaterial med svensk design. Inga uppdrag är konstiga för oss.

Ute på Värmdö i Stockholms skärgård ligger Rå Svensk Designs verkstad. Här finns kreatörer och hantverkare som gillar nya utmaningar, eftersom ingen produktion är den andra lik.

Läs mer om Rå Svensk Design >>>

 • Runt betongbord efter egna mått

  Pris via förfråga

  165

 • Designa ditt kök utomhus i betong

  Pris via förfråga

  184

 • Utomhuskök i betong

  Pris via förfråga

  255

 • Betongbord – Matbord 200 x 90

  16 790kr

  1042

 • Snygg betongbänk med träsits

  Pris via förfråga

  239