Betongtorget

63

Utomhuskök i betong

Ett utomhuskök i betong är en smart och elegant lösning för den som vill ha en praktisk och hållbar matlagningsplats utomhus.

Pris via förfråga

Tjänst / Installation: Stockholm
Leverans: Hela Sverige

Få en offert från Rå Svensk Design

Vänligen logga in eller lämna dina kontaktuppgifter för att fortsätta

Kontaktuppgifter

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy. Genom att klicka på knappen nedan så godkänner du våra användarvillkor.

Ställ en fråga

Vänligen logga in eller lämna dina kontaktuppgifter för att fortsätta

Kontaktuppgifter

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy. Genom att klicka på knappen nedan så godkänner du våra användarvillkor.

Beskrivning

Ett utomhuskök i betong är en modern och hållbar lösning som passar perfekt för den som vill ha en robust och stilren matlagningsplats i trädgården eller på altanen. Betongen ger en rå och industriell känsla samtidigt som den är väldigt praktisk och enkel att rengöra.

En fördel med ett utomhuskök i betong är dess hållbarhet. Betong är ett tåligt material som klarar av tuffa väderförhållanden och slitage över tid.

Det finns många olika designmöjligheter när det gäller utomhuskök i betong, och de kan anpassas efter individuella behov och önskemål. Ett utomhuskök i betong kan också kombineras med andra material, såsom trä eller rostfritt stål, för att skapa en unik och personlig stil.

Ytterligare information

Transport & villkor

Beräknad tid till leverans*

22 Oct - 05 Nov

Då din möbel är handtillverkad och anpassad efter dina önskemål kan oförutsedda förseningar inträffa. Den angivna leveranstiden är estimerad. Rå Svensk Design kan inte ansvara för eventuella felleveranser eller förseningar från underleverantör. Vid eventuella förseningar utgår ingen kompensation. Önskar du en garanterad leveranstid ber vi dig att meddela detta vid beställning. Avhämtning: Du kan välja att själv hämta dina varor i Rå:s butik ute på Värmdö. Vi kommer att kontakta dig och meddela så snart varorna finns klara för avhämtning. Fraktskador När din möbel fraktats till dig av fraktbolag är det viktigt att du hör av dig omgående till oss om något är fel på varan. Om du ser en skada på godset måste du be transportören att registrera detta. Ta också kort på eventuellt skadat emballage samt möbel och skicka dessa till oss. Anmälan till oss av fraktskada är möjlig i sju dagar efter leverans. En fraktskadad produkt kommer vi att reparera eller ersätta till dig

*Detta är en uppskattning baserad på inköpsdatum och produktionstid. Andra faktorer, som att lägga en beställning på helg/semester, kan göra att datumet blir senare. Transportörens tid ingår ej, normalt 2-7 dagar.

Allmänna villkor

LEVERANS När dina möbel fraktats till dig av fraktbolag är det viktiga att du hör av dig omgående till oss om något är fel på varan. Om du ser en skada på godset måste du vara transportören att registrera detta. Ta också kort på eventuell skadat emballage samt möbel och skicka dessa till oss. Anmälan till oss av fraktskada är möjliga i sju dagar efter leverans. En fraktskadad produkt kommer vi att reparera eller ersätta till dig   ÅNGERRÄTT Du har sju dagars ångerrätt från inskickad beställning såvida vi inte börjat tillverka din möbel redan.   ÅTERKÖP OCH REKLAMATION Är osäker på vad det innebär att ha en möbel i ett levande material så ber vi dig att prata med oss ​​innan beställning. Du har enligt konsumentköplagen 3 års reklamationsrätt på ursprungliga fel. Detta innebär alltså att du kan reklamera din möbel om felen finns när du får din möbel levererad, förändringar som sker på grund av bristande hantering eller underhåll ligger ej till grund för reklamation.

Återbetalningspolicy

Du har sju dagars ångerrätt från inskickad beställning såvida vi ej börjat tillverka din möbel redan. Du har enligt konsumentköplagen 3 års reklamationsrätt på ursprungliga fel. Detta innebär alltså att du kan reklamera din möbel om felen finns när du får din möbel levererad, förändringar som sker på grund av bristande hantering eller underhåll ligger ej till grund för reklamation.

Rå Svensk Design

Rå Svensk Design
Inga betyg hittades!

Rå Svensk Design

Värmdö, Sverige
Rå Svensk Designs affärsidé är att formge och tillverka handgjorda möbler efter kundens önskemål. Ingen fabriks- eller serietillverkning. Vår vision är att förädla gammal kunskap med moderna idéer och att blanda olika råmaterial med svensk design. Inga uppdrag är konstiga för oss.

Ute på Värmdö i Stockholms skärgård ligger Rå Svensk Designs verkstad. Här finns kreatörer och hantverkare som gillar nya utmaningar, eftersom ingen produktion är den andra lik.

Read more about Rå Svensk Design >>>

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.