Betongtorget

Halland, Västra Götaland

153

Köksrenovering med microcement

När vi arbetar med köksrenovering börjar vanligtvis med en konsultation för att ta reda på kundens önskemål och budget.

Sedan skapar företaget en plan för renoveringen, inklusive ritningar och färgsamlingar. Vi ansvarar sedan för att sätta in en arbetsgrupp som utför renoveringen, inklusive att demontera det gamla köket, installera nya köksmöbler och apparater, och göra eventuella elektriska eller rörliga ändringar.

Slutligen ser vi till att köket är i full drift och fungerar som det ska innan vi lämnar projektet.

Pris via förfråga

Tjänst / Installation: Halland, Västra Götaland

Få en offert från Microbygg

Sverige

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Per på Microbygg.

Beskrivning

Microcement


Microcement är i grunden cement, blandat med polymerer. Cementen blandas med polymerer för att få slitstyrka, vattentäthet och för att kunna fästa mot så många ytor som möjligt, även vertikala ytor som väggar.

Ofta blandas även sand eller andra organiska material in, för att ge textur och ännu bättre egenskaper för byggnation och renovering.

Det finns naturliga polymerer, som gummi, silke och tjära. Polymerer är långa kedjor av molekyler, vilket ger materialen extra styrka och elasticitet.

Den vanligast förekommande naturliga polymeren i världen är cellulosa. Det finns många syntetiska polymerer, och de som är mest intressanta för microcement är polymerer som bygger på epoxihartser.

Ytterligare information

Allmänna Villkor

Microbygg

Microbygg
Inga betyg hittades!

Microbygg

Göteborg, Sverige

Microbygg - Spara pengar, miljö & tid!


Vi på Microbygg är ett byggföretag som specialiserar oss på att renovera och använda microcement för att skapa unika och moderna ytskikt. Vi har en lång erfarenhet av att arbeta med microcement och vet hur man skapar de senaste trenderna inom inredning och arkitektur. Vårt team av erfarna byggare och formgivare är dedikerade att leverera högkvalitativa tjänster för att möta våra kunders behov.

Vi har också ett showroom där vi visar upp olika microcement projekt vi har gjort. Där kan våra kunder få en bättre förståelse för våra tjänster och få inspiration för sina egna projekt. Vårt showroom är ett utmärkt verktyg för att hjälpa våra kunder att visualisera det slutgiltiga resultatet av deras projekt.

Vi är stolta över vår förmåga att skapa unika och personliga utrymmen och ser fram emot att arbeta med dig för att skapa ditt drömprojekt. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning av vårt showroom.

Läs mer om Microbygg >>>

 • Köksrenovering med microcement

  Pris via förfråga

  Halland, Västra Götaland

  153

 • Badrumsrenovering med microcement

  Pris via förfråga

  Halland, Västra Götaland

  50