Marknadsplats för allt inom betong

Moderna betongväggar och betonggolv i badrummet

Betongväggar badrum

Modernt badrum i betong. Betongväggar i badrummet ger rummet ett avskalat minimalistiskt utseende och är dessutom väldigt funktionellt. Microcement är ett material som är tåligare än många andra alternativ och passar utmärkt att använda när man vill skapa en modern och rustik miljö med helt fogfria betonggolv, betongväggar eller olika interiör-, och exteriördetaljer i betong.

Beskrivning

Microcementerad betong är ett ytskikt precis som vilken kakel-, eller klinkerplatta som helst och en vanlig fråga är om microcement är en certifierad produkt att använda i våtutrymmen. Det finns ingen certifiering för ytskikt i Sverige utan vad som är viktigt är att ditt tätskikt är godkänt. Såvida det inte finns allvarliga skador på det gamla ytskiktet (som till exempel trasiga klinkerplattor, revor eller lösa linoleum-, eller plastmattor) går det alldeles utmärkt att applicera microcement på den befintliga inredningen.

Microcement kan appliceras direkt på nästan alla underlag. Det kan appliceras direkt på er gamla badrumsskiva, betong, flytspackel, kakel, klinkers, trä – med en tjocklek på ungefär 2–3 mm. Det är ett både konstnads- och tidseffektivt alternativ då väldigt lite förarbete krävs.

Den tunna tjockleken på 2–3 mm gör det enkelt att applicera utan att byta dörrsocklar, golvbrunnar eller höja dörrar. Med microcement kan man skapa stora golv- och väggytor utan skarvar som är lätta att rengöra och underhålla.

På grund av torktiderna tar ett jobb aldrig mindre än 3 dagar, oavsett hur liten ytan är.

Vi ser varje uppdrag som en framtida referens och är måna om att våra kunder ska vara nöjda med vårt arbete.

Läs mer om betonggolv i badrum…

Mer information

Tjänst erbjuds

,

Material

Betalmetod

Faktura, Betalkort

Inga betyg hittades!

Topdeko

,
Topdeko är ett företag som vänder sig mot både privatpersoner och företag. Vi hjälper restauranger, butiker och kontor med både stora och små projekt. Vi gjuter bänkskivor i betong och andra interiörer. Topdeko ser varje uppdrag som en framtida referens och är måna om att våra kunder ska vara nöjda med vårt arbete.

Read more about Topdeko >>>

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Betongväggar badrum”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

(max filstorlek 1 GB)

Ställ en fråga