Betongtorget

1042

Betongbord – Matbord 200 x 90

Våra matbord gjuter vi i riktig finbetong. De slipas och poleras vanligtvis i flera olika steg, det går också att få hårt slipade så att stenarna blir mer framträdande likt terazzo. För att bibehålla en rå yta går det också att endast putsa upp ytan, den är lika tålig som den slipade ytan. Skivorna impregneras för att få en så tålig och motståndskraftig yta som möjligt.

16 790kr

Betong Vit +3 000kr Antracit +1 500kr Mörk +150kr
Ängsvik Boda +500kr Myttinge +1 000kr Saltarö +2 800kr
Obehandlad Grafitsvart +1 500kr Galvaniserat +1 500kr Rost +1 500kr

Tjänst / Installation: Stockholm
Leverans: Hela Sverige

Få en offert från Rå Svensk Design

Sverige

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Fabian på Rå Svensk Design.

Beskrivning

Matbordet är 200 x 90 x 73 cm. Betongskivan är 30mm tjock och erbjuds i olika färger. Underredet kan fås med olika ytbehandlingar

Betongskiva


Betong är ett levande material vilket ständigt är i rörelse och som härdar 100 år sägs det. Med tiden kan olika färgförändringar uppstå och ytterst sällan kan minimala sprickor uppstå

Betongskivorna görs vanligtvis med något rundad kant, då en vass kant är mer känsliga för till exempel kraftiga stötar.

Betongskivorna underhålls bäst genom daglig avtorkning med mildare rengöringsmedel. Ottosson hårdvaxolja kan vi rekommendera och finns att köpa för att ge en motståndskraftig yta.

Underrede i stål 30x30 mm


Vi kan tillverka de flesta underreden med olika ytbehandlingar. Eftersom betongen är tung måste stålet anpassas därefter.

Ytterligare information

Betalmetod

Faktura, Betalkort

Material

,

Tjänst erbjuds

Transport & villkor

Beräknad tid till leverans*

13 Aug - 27 Aug

Då din möbel är handtillverkad och anpassad efter dina önskemål kan oförutsedda förseningar inträffa. Den angivna leveranstiden är estimerad. Rå Svensk Design kan inte ansvara för eventuella felleveranser eller förseningar från underleverantör. Vid eventuella förseningar utgår ingen kompensation. Önskar du en garanterad leveranstid ber vi dig att meddela detta vid beställning. Avhämtning: Du kan välja att själv hämta dina varor i Rå:s butik ute på Värmdö. Vi kommer att kontakta dig och meddela så snart varorna finns klara för avhämtning. Fraktskador När din möbel fraktats till dig av fraktbolag är det viktigt att du hör av dig omgående till oss om något är fel på varan. Om du ser en skada på godset måste du be transportören att registrera detta. Ta också kort på eventuellt skadat emballage samt möbel och skicka dessa till oss. Anmälan till oss av fraktskada är möjlig i sju dagar efter leverans. En fraktskadad produkt kommer vi att reparera eller ersätta till dig

*Detta är en uppskattning baserad på inköpsdatum och produktionstid. Andra faktorer, som att lägga en beställning på helg/semester, kan göra att datumet blir senare. Transportörens tid ingår ej, normalt 2-7 dagar.

Allmänna villkor

LEVERANS När dina möbel fraktats till dig av fraktbolag är det viktiga att du hör av dig omgående till oss om något är fel på varan. Om du ser en skada på godset måste du vara transportören att registrera detta. Ta också kort på eventuell skadat emballage samt möbel och skicka dessa till oss. Anmälan till oss av fraktskada är möjliga i sju dagar efter leverans. En fraktskadad produkt kommer vi att reparera eller ersätta till dig   ÅNGERRÄTT Du har sju dagars ångerrätt från inskickad beställning såvida vi inte börjat tillverka din möbel redan.   ÅTERKÖP OCH REKLAMATION Är osäker på vad det innebär att ha en möbel i ett levande material så ber vi dig att prata med oss ​​innan beställning. Du har enligt konsumentköplagen 3 års reklamationsrätt på ursprungliga fel. Detta innebär alltså att du kan reklamera din möbel om felen finns när du får din möbel levererad, förändringar som sker på grund av bristande hantering eller underhåll ligger ej till grund för reklamation.

Återbetalningspolicy

Du har sju dagars ångerrätt från inskickad beställning såvida vi ej börjat tillverka din möbel redan. Du har enligt konsumentköplagen 3 års reklamationsrätt på ursprungliga fel. Detta innebär alltså att du kan reklamera din möbel om felen finns när du får din möbel levererad, förändringar som sker på grund av bristande hantering eller underhåll ligger ej till grund för reklamation.

Rå Svensk Design

Rå Svensk Design
Inga betyg hittades!

Rå Svensk Design

Värmdö, Sverige
Rå Svensk Designs affärsidé är att formge och tillverka handgjorda möbler efter kundens önskemål. Ingen fabriks- eller serietillverkning. Vår vision är att förädla gammal kunskap med moderna idéer och att blanda olika råmaterial med svensk design. Inga uppdrag är konstiga för oss.

Ute på Värmdö i Stockholms skärgård ligger Rå Svensk Designs verkstad. Här finns kreatörer och hantverkare som gillar nya utmaningar, eftersom ingen produktion är den andra lik.

Läs mer om Rå Svensk Design >>>

 • Runt betongbord efter egna mått

  Pris via förfråga

  165

 • Designa ditt kök utomhus i betong

  Pris via förfråga

  184

 • Utomhuskök i betong

  Pris via förfråga

  255

 • Betongbord – Matbord 200 x 90

  16 790kr

  1042

 • Snygg betongbänk med träsits

  Pris via förfråga

  239