Betongtorget

179

Betongslipning – Skapa Släta och Eleganta Betongytor

Betongslipning är den perfekta lösningen för att omvandla ditt befintliga betonggolv till en elegant och funktionell yta. Med denna teknik kan du förvandla tråkig och ojämn betong till ett slätt, blankt och attraktivt golv.

Golvprojekt som sträcker sig över 150 kvadratmeter och mer.

Pris via förfråga

Få en offert från Mälardalens Golv & BetongTeknik

Sverige

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Daniel på Mälardalens Golv & BetongTeknik.

Beskrivning

Fördelar med att slipa betongen: • Estetisk Skönhet: Betongslipning ger ditt golv en sofistikerad och modern look. Du kan välja mellan olika nivåer av glans och textur, beroende på dina estetiska preferenser.

 • Hållbarhet: Det slipade betonggolvet blir extremt tåligt och motstår slitage, fläckar och repor, vilket gör det perfekt för högtrafikerade områden.

 • Lätt Underhåll: Den släta ytan är lätt att rengöra och kräver minimalt underhåll, vilket sparar tid och pengar på lång sikt.

 • Miljövänligt: Betongslipning kräver inga kemiska beläggningar eller tillsatser, vilket gör det till ett miljövänligt alternativ.

 • Anpassningsbart: Oavsett om du vill ha ett industriellt utseende eller en mer traditionell finish kan betongslipning anpassas efter dina önskemål.


 

Användningsområden: • Bostäder: Ge ditt hem ett modernt och stilfullt utseende med ett slipat betonggolv i vardagsrummet, köket eller källaren.

 • Kommersiella Lokaler: Betongslipning är idealiskt för butiker, restauranger och kontor där utseendet är viktigt.

 • Industriella Utrymmen: För tåliga golv i fabriker, lager och produktionsanläggningar.


 

Låt oss hjälpa dig att förvandla ditt betonggolv till något extraordinärt. Kontakta oss idag för att få mer information och en kostnadsfri offert.

Ytterligare information

Allmänna Villkor

Mälardalens Golv & BetongTeknik

Mälardalens Golv & BetongTeknik
Inga betyg hittades!

Mälardalens Golv & BetongTeknik

Kumla, Sverige

Golv och Betongteknik - Din Partner för Golvlösningar och Betongarbeten


Vi specialiserar oss på att skapa perfekta golv. Med flytspackling säkerställer vi en jämn och stabil yta, idealisk för värmeslingor och våtutrymmen. Vårt kunnande sträcker sig till olika typer av härdplastgolv, inklusive epoxi, och vi är experter på betongarbeten som rivning och fundamentkonstruktion.

Betongslipning är vår räddningsoperation för att rätta till fel i gjutningen, oavsett om det handlar om vattenskador, bristfällig finish eller ojämnhet. Med polering förvandlar vi sten- och betonggolv, ger dem nytt liv och en strålande glans.

Vi är också skickliga på att arbeta med natursten, inklusive terazzo och marmor, för att renovera och reparera. Sanering och trägolvsslipning är andra av våra specialiteter, och vi är här för att göra dina golvprojekt till verklighet med högsta kvalitet och expertis.

Kontakta oss om ni har ett golvprojekt som sträcker sig över 150 kvadratmeter och mer.

Läs mer om Mälardalens Golv & BetongTeknik >>>

 • Polering av betong

  Pris via förfråga

  107

 • Betongslipning – Skapa Släta och Eleganta Betongytor

  Pris via förfråga

  179

 • Flytspackling: Golvjämning och värmeslingor med betongexpertis

  Pris via förfråga

  38