Betongtorget

38

Flytspackling: Golvjämning och värmeslingor med betongexpertis

Flytspackling – För Perfekta Golvunderlag!

Golvprojekt som sträcker sig över 150 kvadratmeter och mer.

Pris via förfråga

Få en offert från Mälardalens Golv & BetongTeknik

Sverige

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Daniel på Mälardalens Golv & BetongTeknik.

Beskrivning

Flytspackling är en mångsidig och högpresterande cementbaserad produkt som används för att skapa jämna och stabila golvunderlag. Det är ett oumbärligt material vid golvrenoveringar, nybyggnationer och installation av värmesystem. Flytspackel, även känt som flytande betong eller golvavjämning, är utformat för att eliminera ojämnheter, gropar och oregelbundenheter i befintliga golv eller för att skapa en perfekt grund för nya golvbeläggningar.

Funktioner och Fördelar med flytspackling:

 • Jämna Golv: Flytspackling ger dig möjlighet att skapa helt jämna och plana golv som är avgörande för installationen av olika golvtyper, som trä, laminat, kakel eller vinyl.

 • Enkel Installation: Den flytande konsistensen gör det enkelt att applicera och sprida jämnt över ytan. Detta sparar tid och arbetskraft under installationen.

 • Optimal Värmeisolering: Flytspackel kan också användas för att göra golv mer energieffektiva genom att integrera värmesystem, som vattenburen golvvärme. Det bidrar till att hålla ditt hem varmt och bekvämt.

 • Hållbart Resultat: När det härda blir flytspackel ett robust och hållbart golvunderlag som kan klara tung belastning och dagligt slitage.

 • Minskar Buller: Flytspackling kan också fungera som en ljudisolator, vilket minskar ljudöverföring mellan våningar.


Oavsett om du renoverar ditt hem eller bygger nytt är flytspackling en nyckelkomponent för att säkerställa att dina golv är jämna, stabila och energieffektiva. Lita på flytspackling för att skapa den perfekta grunden för dina golvprojekt och njut av en bekväm, tyst och värmeisolerad livsstil.

Ytterligare information

Allmänna Villkor

Mälardalens Golv & BetongTeknik

Mälardalens Golv & BetongTeknik
Inga betyg hittades!

Mälardalens Golv & BetongTeknik

Kumla, Sverige

Golv och Betongteknik - Din Partner för Golvlösningar och Betongarbeten


Vi specialiserar oss på att skapa perfekta golv. Med flytspackling säkerställer vi en jämn och stabil yta, idealisk för värmeslingor och våtutrymmen. Vårt kunnande sträcker sig till olika typer av härdplastgolv, inklusive epoxi, och vi är experter på betongarbeten som rivning och fundamentkonstruktion.

Betongslipning är vår räddningsoperation för att rätta till fel i gjutningen, oavsett om det handlar om vattenskador, bristfällig finish eller ojämnhet. Med polering förvandlar vi sten- och betonggolv, ger dem nytt liv och en strålande glans.

Vi är också skickliga på att arbeta med natursten, inklusive terazzo och marmor, för att renovera och reparera. Sanering och trägolvsslipning är andra av våra specialiteter, och vi är här för att göra dina golvprojekt till verklighet med högsta kvalitet och expertis.

Kontakta oss om ni har ett golvprojekt som sträcker sig över 150 kvadratmeter och mer.

Läs mer om Mälardalens Golv & BetongTeknik >>>

 • Polering av betong

  Pris via förfråga

  107

 • Betongslipning – Skapa Släta och Eleganta Betongytor

  Pris via förfråga

  179

 • Flytspackling: Golvjämning och värmeslingor med betongexpertis

  Pris via förfråga

  38