Betongtorget

Stockholm, Uppsala

43

Vi bygger din pool – Stockholm

Upptäck fördelarna med en modern pool i Stockholm. Vi erbjuder skräddarsydda betongpooler för avkoppling och motion.

Pris via förfråga

Tjänst / Installation: Stockholm, Uppsala

Få en offert från HandyMan PJ

Sverige

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Pawel på HandyMan PJ.

Beskrivning

Att njuta av ett svalkande dopp i poolen är en fantastisk och avkopplande aktivitet. Det är inte bara ett sätt att främja fysisk aktivitet utan också en garanti för ljuvlig avkoppling. För moderna villor, gårdar eller hotell utgör en utomhuspool ett perfekt komplement till den utomhusmiljön. Med den senaste teknologin har poolbyggande blivit mer kostnadseffektivt än någonsin tidigare.

Vi erbjuder ett brett utbud av poolalternativ i Stockholm, från de klassiska poolerna till lyxiga spabad med extra funktioner som vatten- eller luftmassage. Vårt mål är att anpassa vårt utbud till dina personliga önskemål och din budget, oavsett om du drömmer om en traditionell pool för avkoppling eller ett spabad med avancerade funktioner för den ultimata badupplevelsen.

Vi välkomnar dig att kontakta oss och utforska olika poolformer och tillbehör som kan anpassas till din smak, din tomt och dina specifika tankar om hur du vill använda poolen. Med vår hjälp kan du skapa en betongpool i Stockholm som inte bara är en plats för bad, utan också en plats för avkoppling och underhållning i ditt utomhusområde.

Ytterligare information

Allmänna Villkor

HandyMan PJ

HandyMan PJ
Inga betyg hittades!

HandyMan PJ

Åkersberga, Sverige

HandyMan PJ i Åkersberga


Vi är ett byggföretag med en etablerad marknadsposition och med många års erfarenhet av olika sorters byggprojekt. Vi arbetar med privatkunder och företag i Åkersberga och utanför Stockholms län. Vi gör både stora och små jobb och alla får samma höga service!

Vår specialitet är alla typer av renoveringar, både inom- och utomhus, måleriarbete och markarbete samt andra utrymmen.

Vi fokuserar på service med hög kvalitet, leveranser i avtalat tid och kostnadseffektivitet.

Alla dessa områden har vi erfarenhet inom. Vi sätter alltid kunden i centrum och är med er genom hela byggprocessen, från första kontakten till ett färdigt slutresultat. Vårt mål är att alltid ha 100% nöjda kunder och att alltid ge bästa tänkbara service.

Vi garanterar arbeten med ett professionellt utförande och hög kvalitet.

Kostnaden för våra arbeten beror på varje enskild kund och dess behov, därför kan vi inte sätta ett fast pris på våra arbeten. Men om du vill veta exakt vad kostnaden kommer bli för dig, så bör du kontakta oss så att du kan få en offert. Där kommer det stå vad priset hamnar på samt hur lång tid det kommer ta att utföra arbetet och med ett angivet slutdatum.

Du har möjlighet att göra avdrag och få skattereduktion för 30% av arbetskostnaden på maximalt 50 000 kronor per person och år.

Läs mer om HandyMan PJ >>>

 • Från betongplattan till taket – vi bygger ditt drömhus

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  43

 • Gjuta betongaltan i Stockholm

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  36

 • Vi bygger din pool – Stockholm

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  43

 • Gjuta betongplatta

  Gjuta Betongplatta i Stockholm: Din Partner i Byggprocessen

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  730

 • Betonggolv i kök och hall

  Snyggt microcement betonggolv

  950kr - 1 590kr / kvm

  Stockholm, Uppsala

  1800