Betongtorget

107

Polering av betong

Polering av betong är den ultimata tekniken för att skapa en imponerande och högglansig yta på ditt betonggolv. Genom att omvandla rå betong till en vacker och slät finish blir ditt golv inte bara attraktivt utan också exceptionellt hållbart.

Golvprojekt som sträcker sig över 150 kvadratmeter och mer.

Pris via förfråga

Få en offert från Mälardalens Golv & BetongTeknik

Sverige

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Daniel på Mälardalens Golv & BetongTeknik.

Beskrivning

Fördelar med att polera betongen • Estetisk Skönhet: Den högglansiga ytan som uppnås genom betongpolering ger ditt golv ett sofistikerat och modernt utseende som passar både bostäder och kommersiella utrymmen.

 • Hållbarhet: Polering ökar betongens hållbarhet genom att förstärka dess yta och göra den motståndskraftig mot fläckar, slitage och repor.

 • Lågt Underhåll: Den polerade ytan är enkel att rengöra och kräver minimalt underhåll, vilket sparar tid och pengar över tid.

 • Miljövänligt: Betongpolering använder inga kemiska beläggningar eller tillsatser, vilket gör det till ett miljövänligt val.

 • Anpassningsbart: Du kan anpassa poleringen för att uppnå önskad glansgrad och textur, från en subtil matt finish till en spegelblank yta.


 

Användningsområden •  Bostäder: Polerad betong är en populär val för bostadsgolv, särskilt i vardagsrum, kök och garage.

 • Kommersiella Lokaler: Idealiskt för butiker, restauranger och kontor som behöver ett elegant och hållbart golv.

 • Industriella Utrymmen: Används i fabriker, lager och verkstäder där slitstyrka och enkel rengöring är avgörande.


 

Låt oss hjälpa dig att förvandla ditt betonggolv till ett blankt konstverk som kommer att imponera och hålla i många år framöver. Kontakta oss idag för mer information och en kostnadsfri offert.

Ytterligare information

Allmänna Villkor

Mälardalens Golv & BetongTeknik

Mälardalens Golv & BetongTeknik
Inga betyg hittades!

Mälardalens Golv & BetongTeknik

Kumla, Sverige

Golv och Betongteknik - Din Partner för Golvlösningar och Betongarbeten


Vi specialiserar oss på att skapa perfekta golv. Med flytspackling säkerställer vi en jämn och stabil yta, idealisk för värmeslingor och våtutrymmen. Vårt kunnande sträcker sig till olika typer av härdplastgolv, inklusive epoxi, och vi är experter på betongarbeten som rivning och fundamentkonstruktion.

Betongslipning är vår räddningsoperation för att rätta till fel i gjutningen, oavsett om det handlar om vattenskador, bristfällig finish eller ojämnhet. Med polering förvandlar vi sten- och betonggolv, ger dem nytt liv och en strålande glans.

Vi är också skickliga på att arbeta med natursten, inklusive terazzo och marmor, för att renovera och reparera. Sanering och trägolvsslipning är andra av våra specialiteter, och vi är här för att göra dina golvprojekt till verklighet med högsta kvalitet och expertis.

Kontakta oss om ni har ett golvprojekt som sträcker sig över 150 kvadratmeter och mer.

Läs mer om Mälardalens Golv & BetongTeknik >>>

 • Polering av betong

  Pris via förfråga

  107

 • Betongslipning – Skapa Släta och Eleganta Betongytor

  Pris via förfråga

  179

 • Flytspackling: Golvjämning och värmeslingor med betongexpertis

  Pris via förfråga

  38