Betongtorget

Stockholm, Uppsala

36

Gjuta betongaltan i Stockholm

En betongaltan i Stockholm är en hållbar och stilfull lösning för utomhusutrymmet. Vi erbjuder skräddarsydda betongaltaner i Stockholm till konkurrenskraftiga priser.

Pris via förfråga

Tjänst / Installation: Stockholm, Uppsala

Få en offert från HandyMan PJ

Sverige

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Pawel på HandyMan PJ.

Beskrivning

Skapa Elegans med betongaltaner i Stockholm


Är du i färd med att förvandla din utomhusmiljö i Stockholmsområdet? En betongaltan kan vara den perfekta lösningen för att skapa en elegant och hållbar uteplats.

Skräddarsydda Betongaltaner i Stockholm


Hos oss erbjuder vi våra kunders visioner om stilfulla och praktiska betongaltaner i Stockholm. Vårt erfarna team har specialiserat sig på att utforma och bygga betongaltaner som inte bara är estetiskt tilltalande utan också tåliga nog att stå emot Stockholms väderförhållanden.

Vi tror på att erbjuda en problemfri upplevelse för våra kunder. Därför börjar vi med att erbjuda kostnadsfria offerter, så du kan planera ditt projekt med trygghet. Vi är stolta över vårt rykte för att leverera högkvalitativa betongaltaner i Stockholm till konkurrenskraftiga priser.

Anpassa din betongaltan efter Dina Behov


Oavsett om du vill skapa en plats för avkoppling, underhållning eller utomhusmiddagar, kan våra betongaltaner anpassas för att passa dina behov.

 

Låt oss hjälpa dig att förvandla din trädgård eller uteplats med en vackert utformad och slitstark betongaltan. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och ta det första steget mot din dröm

Ytterligare information

Allmänna Villkor

HandyMan PJ

HandyMan PJ
Inga betyg hittades!

HandyMan PJ

Åkersberga, Sverige

HandyMan PJ i Åkersberga


Vi är ett byggföretag med en etablerad marknadsposition och med många års erfarenhet av olika sorters byggprojekt. Vi arbetar med privatkunder och företag i Åkersberga och utanför Stockholms län. Vi gör både stora och små jobb och alla får samma höga service!

Vår specialitet är alla typer av renoveringar, både inom- och utomhus, måleriarbete och markarbete samt andra utrymmen.

Vi fokuserar på service med hög kvalitet, leveranser i avtalat tid och kostnadseffektivitet.

Alla dessa områden har vi erfarenhet inom. Vi sätter alltid kunden i centrum och är med er genom hela byggprocessen, från första kontakten till ett färdigt slutresultat. Vårt mål är att alltid ha 100% nöjda kunder och att alltid ge bästa tänkbara service.

Vi garanterar arbeten med ett professionellt utförande och hög kvalitet.

Kostnaden för våra arbeten beror på varje enskild kund och dess behov, därför kan vi inte sätta ett fast pris på våra arbeten. Men om du vill veta exakt vad kostnaden kommer bli för dig, så bör du kontakta oss så att du kan få en offert. Där kommer det stå vad priset hamnar på samt hur lång tid det kommer ta att utföra arbetet och med ett angivet slutdatum.

Du har möjlighet att göra avdrag och få skattereduktion för 30% av arbetskostnaden på maximalt 50 000 kronor per person och år.

Läs mer om HandyMan PJ >>>

 • Från betongplattan till taket – vi bygger ditt drömhus

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  43

 • Gjuta betongaltan i Stockholm

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  36

 • Vi bygger din pool – Stockholm

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  43

 • Gjuta betongplatta

  Gjuta Betongplatta i Stockholm: Din Partner i Byggprocessen

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  730

 • Betonggolv i kök och hall

  Snyggt microcement betonggolv

  950kr - 1 590kr / kvm

  Stockholm, Uppsala

  1800