Betongtorget

Gjuta betongplatta

Stockholm, Uppsala

730

Gjuta Betongplatta i Stockholm: Din Partner i Byggprocessen

Gjuta betongplatta på mark i Stockholm? Vi erbjuder prisvärda lösningar för betongplattor till ditt byggprojekt.

Pris via förfråga

Tjänst / Installation: Stockholm, Uppsala

Få en offert från HandyMan PJ

Sverige

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Pawel på HandyMan PJ.

Beskrivning

Om du planerar att bygga till, bygga nytt, uppföra ett garage, ett attefallshus eller fräscha upp din uteplats med en betongplatta i Stockholm, är du på rätt plats. Vi specialiserar oss på gjutning av betongplattor på mark och kan hjälpa dig att förverkliga ditt byggprojekt.

Expertis inom Betongplattor i Stockholm


Att gjuta en betongplatta på mark har blivit en populär metod för att skapa en välisolerad husgrund. Betongplattans komponenter inkluderar kantelement, isolering med cellplast som placeras direkt på marken, armering och slutligen betongen som hälls över isoleringen. För dem som önskar erbjuder vi även möjligheten att inkludera golvvärme i plattan, vilket kan ge extra komfort och energieffektivitet.

Vår expertis inom gjutning av betongplattor på mark gör oss till det självklara valet för ditt byggprojekt. Vi strävar efter att skapa hållbara och pålitliga husgrunder som kommer att stå emot tidens tand. Med vår gedigna erfarenhet och högkvalitativa material är vi redo att leverera den bästa lösningen för ditt hem.

Golvvärme och Betongplattor i Stockholm


För extra komfort och energieffektivitet kan vi inkludera golvvärme i din betongplatta. Detta innovativa tillägg gör inte bara ditt hem mer bekvämt utan också mer energieffektivt. Lär dig mer om fördelarna med golvvärme i kombination med våra betongplattor.

Personlig Rådgivning för Ditt Byggprojekt


Vi förstår att varje byggprojekt är unikt. Vår dedikerade team av experter är redo att erbjuda personlig rådgivning och hjälpa dig att fatta de bästa besluten när det gäller betongplattor och husgrunder. Vi strävar efter att göra din byggupplevelse så smidig som möjligt.

För att få en kostnadsfri offert och skräddarsydd service, vänligen kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din betongplatta i Stockholm och göra din vision till verklighet.

Ytterligare information

Betalmetod

Faktura, Betalkort

Material

Allmänna Villkor

HandyMan PJ

HandyMan PJ
Inga betyg hittades!

HandyMan PJ

Åkersberga, Sverige

HandyMan PJ i Åkersberga


Vi är ett byggföretag med en etablerad marknadsposition och med många års erfarenhet av olika sorters byggprojekt. Vi arbetar med privatkunder och företag i Åkersberga och utanför Stockholms län. Vi gör både stora och små jobb och alla får samma höga service!

Vår specialitet är alla typer av renoveringar, både inom- och utomhus, måleriarbete och markarbete samt andra utrymmen.

Vi fokuserar på service med hög kvalitet, leveranser i avtalat tid och kostnadseffektivitet.

Alla dessa områden har vi erfarenhet inom. Vi sätter alltid kunden i centrum och är med er genom hela byggprocessen, från första kontakten till ett färdigt slutresultat. Vårt mål är att alltid ha 100% nöjda kunder och att alltid ge bästa tänkbara service.

Vi garanterar arbeten med ett professionellt utförande och hög kvalitet.

Kostnaden för våra arbeten beror på varje enskild kund och dess behov, därför kan vi inte sätta ett fast pris på våra arbeten. Men om du vill veta exakt vad kostnaden kommer bli för dig, så bör du kontakta oss så att du kan få en offert. Där kommer det stå vad priset hamnar på samt hur lång tid det kommer ta att utföra arbetet och med ett angivet slutdatum.

Du har möjlighet att göra avdrag och få skattereduktion för 30% av arbetskostnaden på maximalt 50 000 kronor per person och år.

Läs mer om HandyMan PJ >>>

 • Från betongplattan till taket – vi bygger ditt drömhus

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  43

 • Gjuta betongaltan i Stockholm

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  36

 • Vi bygger din pool – Stockholm

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  43

 • Gjuta betongplatta

  Gjuta Betongplatta i Stockholm: Din Partner i Byggprocessen

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  730

 • Betonggolv i kök och hall

  Snyggt microcement betonggolv

  950kr - 1 590kr / kvm

  Stockholm, Uppsala

  1800