Betongtorget

Stockholm, Uppsala

43

Från betongplattan till taket – vi bygger ditt drömhus

Din Fullservice Hustillverkare. Från Betongplattan till Taket – Vi Bygger Drömhus.

Pris via förfråga

Tjänst / Installation: Stockholm, Uppsala

Få en offert från HandyMan PJ

Sverige

Ställ en fråga
Ställ en fråga

Ställ en fråga till Pawel på HandyMan PJ.

Beskrivning

Drömmer du om att äga ditt eget hem? Letar du efter en pålitlig hustillverkare som kan ta hand om hela byggprocessen åt dig? Då behöver du inte leta längre. Handyman PJ är ditt bästa val när det kommer till att förverkliga dina husdrömmar.

Vi är inte bara en hustillverkare; vi är din partner som kommer att ta hand om allt, från betongplattan till taket, för att skapa ditt drömhus. Vårt team av experter har lång erfarenhet av att bygga hus och vet hur man skapar en stark grund med en välbyggd betongplatta.

Vi förstår att betongplattan är nyckeln till ett hållbart och välisolerat hem. Därför lägger vi stor vikt vid kvalitet och noggrannhet när vi gjuter betongplattor. Vi använder de bästa materialen och den senaste tekniken för att säkerställa att din betongplatta är av högsta kvalitet.

När din betongplatta är på plats tar vi hand om resten av byggprocessen. Vi bygger ditt hus med omsorg och precision, och vårt mål är att överträffa dina förväntningar på varje steg av vägen.

Så om du drömmer om att äga ditt eget hem och vill arbeta med en hustillverkare som du kan lita på, kontakta Handyman PJ. Vi är här för att göra dina husdrömmar till verklighet.

Ytterligare information

Allmänna Villkor

HandyMan PJ

HandyMan PJ
Inga betyg hittades!

HandyMan PJ

Åkersberga, Sverige

HandyMan PJ i Åkersberga


Vi är ett byggföretag med en etablerad marknadsposition och med många års erfarenhet av olika sorters byggprojekt. Vi arbetar med privatkunder och företag i Åkersberga och utanför Stockholms län. Vi gör både stora och små jobb och alla får samma höga service!

Vår specialitet är alla typer av renoveringar, både inom- och utomhus, måleriarbete och markarbete samt andra utrymmen.

Vi fokuserar på service med hög kvalitet, leveranser i avtalat tid och kostnadseffektivitet.

Alla dessa områden har vi erfarenhet inom. Vi sätter alltid kunden i centrum och är med er genom hela byggprocessen, från första kontakten till ett färdigt slutresultat. Vårt mål är att alltid ha 100% nöjda kunder och att alltid ge bästa tänkbara service.

Vi garanterar arbeten med ett professionellt utförande och hög kvalitet.

Kostnaden för våra arbeten beror på varje enskild kund och dess behov, därför kan vi inte sätta ett fast pris på våra arbeten. Men om du vill veta exakt vad kostnaden kommer bli för dig, så bör du kontakta oss så att du kan få en offert. Där kommer det stå vad priset hamnar på samt hur lång tid det kommer ta att utföra arbetet och med ett angivet slutdatum.

Du har möjlighet att göra avdrag och få skattereduktion för 30% av arbetskostnaden på maximalt 50 000 kronor per person och år.

Läs mer om HandyMan PJ >>>

 • Från betongplattan till taket – vi bygger ditt drömhus

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  43

 • Gjuta betongaltan i Stockholm

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  36

 • Vi bygger din pool – Stockholm

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  43

 • Gjuta betongplatta

  Gjuta Betongplatta i Stockholm: Din Partner i Byggprocessen

  Pris via förfråga

  Stockholm, Uppsala

  730

 • Betonggolv i kök och hall

  Snyggt microcement betonggolv

  950kr - 1 590kr / kvm

  Stockholm, Uppsala

  1800